top of page
Képernyőfotó 2024-03-11 - 17.59.28.png
Partyselfie 360

A SELFIE 360 Photobooth egy olyan speciális platform, amellyel 360 fokos videofelvételeket tudunk készíteni vendégeinkről.

 

A masszív de elegáns, fémből készült kör alakú platformra

(mini színpadra) akár 3-5 vendég is kényelmesen el tud helyezkedni majd a személyzet segítségével a motorizált robotkar vezérlésre elindul körbe, néhányszor ezt megismétli, és a gépre szerelt kamera egy rövid videófilmet készít a vendégekről. Mindezt hol lassítva majd felgyorsítva- pont, mint a filmekben. 

🙂

Minőségi, GoPro12 kamerával dolgozunk, mely nagy látószöget és rendkívül szép végeredményt nyújt az elkészült videóknak. 

A 360 video platform díszkordonnal és állványos led világítással van körülvéve, a kordonra lépés pedig vörös szőnyegen keresztül történik. A kamera körül led körvilágítást helyezünk el, hogy semmilyen környezeti tényező (például éjszakai sötétség) ne tudja gátolni a tökéletes videó elkészítését. 

Ezidő alatt igazi filmsztár érzést garantálunk számotokra, melyet otthon is bármikor visszanézhettek és a barátaitokkal is megoszthattok! ☺️

Csomagjaink:

99.990 ft.-

3 órás csomag

4 órás csomag

149.990 ft.-

5 órás csomag

169.990 ft.-

(bevezető áron, korlátozott ideig)

Korlátlan PARTYSELFIE 360° csomag

a rendezvény teljes hosszára

199.990 ft.-

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy teljesen más képek készülnek egy rendezvény elején, mint a buli forgatagában, ezért nem mindig egyszerű feladat belőni, hogy melyik csomag, melyik idősáv lenne a tökéletes választás.
A korlátlan PARTYSELFIE
3
60° csomag​unkat kimondottan azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik mentesülni szeretnének ezen kihívásoktól és a rendezvény első percétől az utolsóig meg kívánják ajándékozni a vendégeket a korlátlan 360° videókészítés varázsával!

Minden PARTYSELFIE 360° csomag tartalmaz:

 • Személyes asszisztencia:
  A nap folyamán személyes segítséget nyújtunk a vendégeknek a gép használatában.

 • Megosztás:
  A videók azonnal megoszthatóak, emailen vagy QR-kód segítségével (Airdrop)

 • Vicces kiegészítők, kellékek:
  A fotózáshoz rengeteg, minőségi vicces kelléket biztosítunk (paróka, álbajusz, szemüveg, vicces táblácskák, stb), amit a vendégek előszeretettel használnak.

 • Egyéni igényekre szabva:
  Egyedi feliratok, képeffektek (ifjú pár neve, cégnév, logó)

 • Igény szerinti rendelkezésre állás:
  A csomagban megrendelt rendelkezési állási idő alatt korlátlanul használhatják a vendégek a szolgáltatást, az időtartam igény szerint hosszabbítható.

Pátytól számított 30 km-en túl a kiszállási díj: 120 ft.-/km

Képernyőfotó 2024-03-11 - 18.49.15.png
bottom of page